Go to Top

Home

Uitzenden / Detacheren

Vandaag de dag is flexibiliteit erg belangrijk in de moderne bedrijfsvoering. Dit toverwoord geldt vooral voor de inzet van personeel. Hoe groter het vast personeelsbestand, hoe duurder het voor organisaties wordt. Daarom is het verstandig om beroep te doen op een soepel en flexibel personeelsbestand.

Lees meer

Payroll

Bij JAM! kunt u ook terecht voor payrolling. Het juridisch werkgeverschap nemen wij voor u uit handen, alsook de daarmee gepaard gaande administratie. Wij bieden uw medewerkers een passend arbeidscontract en melden hen aan bij alle verplichte instanties, waaronder de Belastingdienst.

Lees meer

Contract management

Wordt u door de financiƫle situatie gedwongen afscheid te nemen van uw vaste medewerker(s)? Heeft u goede werknemers in dienst, maar kunt u ze geen vast dienstverband aanbieden? In beide gevallen biedt contractmanagement een uitstekende oplossing.

Lees meer

Werving en selectie

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe medewerker, kost het veel tijd om te werven en te selecteren. JAM! neemt dat graag voor u uit handen. Vooraf bekijken wij wat de meest geschikte kandidaat is, die meteen in uw organisatie aan de slag kan gaan.

Lees meer

Laatste vacatures

Over JAM

FFW - Flawless Flexible Workforce

FFW. De afkorting die ook wordt gebruikt om muziek door te spoelen. En die vooruitgang is wat wij u kunnen brengen. JAM! biedt u een Flawless Flexibel Workforce. Waardoor uw organisatie de groei kan doormaken die u ambieert, zonder risico’s in uw personeelsbestand!

JAM! en B&D Personeelsdiensten

JAM! is ontstaan uit de vraag van organisaties om hun groei in personeel flexibel op te lossen. Een van de partners met wie wij hiervoor samenwerken is B&D Personeelsdiensten. Een van de grotere spelers uit Oost-Nederland met meer dan 12 jaar ervaring.

Innit Magazine

Sinds 2012 zijn wij ook uitgever van Innit Magazine. Een vooruitstrevend digitaal lifestyle magazine voor urbanites!

Deze groep van stedelijke twintig- en dertigers inspireren wij met ons maandelijkse magazine, de website en een goed bezochte Facebook pagina!

Kijk voor meer informatie op www.innitmagazine.com

Twitter next prev

  • [AIGetTwitterFeeds ai_username='JAM_FFW' ai_numberoftweets='4' ai_tweet_title='']